همه چیز در مورد کاشت ناخن
آرایشگاهها و سالنهای زیبایی
یکی از اعضای بدن که تاثیر زیادی روی زیبایی و جذابیت بانوان دارد اما توجه کمی به آن شده است، ناخن نام دارد. این عضو بی روح را می توان با خلاقیت و استفاده از هنر های متفاوت تغییر داد و از زیبایی آن لذت برد. از جدیدترین روش های زیبایی بخش ناخن ها، می¬توان به کاشت ناخن اشاره کرد.

کاشت ناخن چیست؟
آشنایی با انواع کاشت ناخن
کاشت قالبی
کاشت ژله ای
کاشت پودری
لمینت ناخن چیست؟
آموزش کاشت ناخن
زیر سازی
مواد گذاری
سوهان کشی
طراحی ناخن
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن
عوارض احتمالی کاشت ناخن
احتمال جدا شدن ناخن از بستر
بالا رفتن احتمال مبتلا شدن به اگزما
احتمال ابتلا به قارچ ناخن
یکی از اعضای بدن که تاثیر زیادی روی زیبایی و جذابیت بانوان دارد اما توجه کمی به آن شده است، ناخن نام دارد. این عضو بی روح را می توان با خلاقیت و استفاده از هنر های متفاوت تغییر داد و از زیبایی آن لذت برد. از جدیدترین روش های زیبایی بخش ناخن ها، می¬توان به کاشت ناخن اشاره کرد. کاشت را می توان به روش های مختلف انجام داد.
کاشت ناخن چیست؟

بسیاری از خانم ها از ظاهر و کیفیت ناخن های خود راضی نیستند و نمی توانند به راحتی ناخن های خود را بلند کنند زیرا مقاومت آن ها بسیار پایین است و به سرعت می شکنند. این افراد همیشه به دنبال روش برای زیباسازی ناخن های خود می باشند که به جذابیت آن ها بیفزاید. یکی از روش های زیباسازی ناخن ها که به تازگی افراد زیادی آن را انجام می دهند، کاشت ناخن نام دارد.
بسیاری از خانم ها برای زیبایی و جذابیت دست ها و انگشت ها از این روش زیباسازی استفاده می کنند اما برخی از افراد این روش را استفاده می کنند تا عادت بد جویدن ناخن خود را کنار بگذارند.
انواع مختلفی از کاشت ناخن در سالن زیبایی وجود دارد که افراد می توانند با توجه به سلیقه و بودجه ی خود یکی از این روش ها را انتخاب کنند. برای انجام این روش حتما به مراکز آرایشی معتبر مراجعه کنید که تجربه ی بالایی در این زمینه دارند. زیرا انجام غیر استاندارد آن می تواند مشکلات متعددی را برای شما به وجود آورد.
آشنایی با انواع کاشت ناخن

خانم هایی که دوست دارند از کاشت استفاده کنند، می توانند با آگاهی در مورد انواع مدل های آن بهترین نمونه را انتخاب کرده و آن را برای ناخن های خود استفاده کند. مدل کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که از رایج ترین و کاربردی ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
کاشت قالبی

یکی از ابتدایی ترین نوع کاشت ناخن، کاشت به روش قالبی می باشد که برای اجرا کردن آن مواد ضد قارچ بر روی ناخن های طبیعی و مواد کاشت ناخن بر روی ناخن های مصنوعی قرار می گیرد. بعد از این مرحله ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد قرار می گیرد تا به یکدیگر بچسبند و عمل کاشت به خوبی انجام شود. این روش ماندگاری کمتری نسبت به روش های دیگر دارا می باشد به همین سبب استقبال کمی از آن شده است.
کاشت ژله ای

یکی از انواع کاشت ناخن که محبوبیت زیادی بین خانم ها دارد، کاشت ژله ای می باشد. این روش که به آن ژلیش ناخن طبیعی نیز گفته می شود، برای افرادی مناسب است که ناخن های طبیعی آن ها رشد کافی دارد و تنها برای استحکام و زیبایی بیشتر از این روش استفاده می شود. برای انجام این روش، ژل کامپوزیت روی ناخن های طبیعی افراد قرار می گیرد و سپس برای سفت شدن سریع تر، ناخن را درون دستگاه UV قرار می دهند.
از مزایای مهم این روش می توان به بدون عارضه بودن آن، براقیت و زیبایی ژل ، بدون بو بودن، سبک بودن و ... اشاره کرد. علاوه بر این موارد کار با این روش کاشت بسیار راحت است و خانم ها می توانند به راحتی کار های روزمره خود را انجام دهند.
کاشت پودری

یکی دیگر از روش های کاربردی برای کاشت ناخن، روش کاشت پودری می باشد. این روش نسبت به دیگر روش ها هزینه ی کمتری را در بر می گیرد به همین سبب افراد زیادی خواهان استفاده از آن هستند. برای انجام این روش از محلول لیکوئید و پودر مخصوص کاشت استفاده می شود. این دو مورد را با یکدیگر مخلوط می کنند و زمانی که حالت خمیری گرفت آن را با استفاده از قلم مو بر روی ناخن می زنند. این پودر ها را می توان به رنگ های هلویی، شفاف و سفید خریداری کرد.
لمینت ناخن چیست؟

یکی از روش های زیباسازی ناخن ها، لمینت ناخن می باشد که به آن کاور ناخن نیز گفته می شود. این روش یکی از بهترین روش های جایگزین برای کاشت ناخن می باشد. در لمینت ناخن تنها لایه ای نازک از ژل کامپوزیت روی ناخن های طبیعی قرار می گیرد تا استحکام و مقاومت ناخن ها بالا رود و شما بتوانید از داشتن ناخن های بلند لذت ببرید.
کاور ناخن برای افرادی مناسب است که روش های مختلف کاشت ناخن را نمی پسندند و ترجیح می دهند ناخن های طبیعی خود را حفظ کنند. این روش بسیار کاربردی است و ظاهر بسیار طبیعی و نرمالی نیز دارا می باشد. این ظاهر طبیعی و نرمال به دلیل لایه ی بسیار نازکی است که از ژل در روش کاور ناخن، روی ناخن طبیعی قرار می گیرد.
آموزش کاشت ناخن

برای انجام انواع کاشت ناخن باید با مراحل انجام آن آشنا شد تا بتوان به بهترین شکل آن ها را انجام داد. هر کدام از انواع کاشت ناخن، آموزش های مربوط به خود را دارا می باشند اما برخی از مراحل در تمام آن ها یکسان می باشد. از مهم ترین این مراحل می توان به زیرسازی، موادگذاری، سوهان کشی و طراحی ناخن اشاره کرد. در تمام انواع کاشت ناخن، این روش ها باید انجام شود.
زیر سازی

یکی از ابتدایی ترین مراحل برای آموزش کاشت ناخن، آشنایی با زیرسازی می باشد. این مرحله بسیار مهم است زیرا می تواند روی کیفیت نهایی کار و ماندگاری ناخن تاثیر زیادی داشته باشد. اگر این مرحله به خوبی انجام نشود، ممکن است بعد از مدتی ناخن کاشته شده هوا بگیرد و یا در مدت زمان کوتاهی بیفتد. برای انجام این روش باید از مانیکور خشک و خراش دادن ناخن طبیعی استفاده کرد.
مواد گذاری

بعد از انجام زیرسازی باید مرحله ی مواد گذاری با دقت و سرعت بالایی انجام شود. قبل از مواد گذاری باید با مواد کاشت ناخن، نحوه ی ترکیب آن ها و ... آشنا شد تا بتوان این مرحله را به خوبی انجام داد. بخش های مختلف مواد گذاری به صورت زیر می باشند.
قلم مناسب مواد گذاری، غلظت مواد ، نحوه ی درست برداشتن مواد کاشت، ضخامت مواد مورد استفاده ی کاشت و ... از مهم ترین بخش های موادگذاری انواع کاشت ناخن می باشد که باید تمام آن ها را به خوبی و با دقت زیاد انجام داد.
سوهان کشی

یکی دیگر از مراحل آموزش کاشت ، سوهان کشی می باشد که باید بعد از انجام مواد گذاری انجام شود. اگر بعد از قرار دادن مواد روی ناخن های طبیعی ، ناهمواری هایی را روی آن ها مشاهده کردید، باید حتما از سوهان کشی به صورت برقی و دستی استفاده کنید. در برخی از موارد نیز مشاهده می شود که مواد از ناخن بیرون زده می شود، این اضافه ها را نیز باید با دورگیری مرتب و تمیز کنید. در آخرین مرحله نیز باید فرم دهی ناخن را انجام دهید تا شکل ناخن کاشته شده به مدل کاشت ناخن دلخواه شما در آید.
طراحی ناخن

آخرین مرحله در آموزش کاشت ناخن، طراحی ناخن نام دارد که بر اساس سلیقه و خواسته ی مشتری انجام می شود. می توان برای انجام این مرحله تنها از یک تاپ شاین استفاده کرد و یا طراحی های خاص و منحصر به فرد روی ناخن زد. انتخاب طراحی بر عهده ی مشتری می باشد.
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن

زمانی که عمل کاشت ناخن را انجام می دهید برای ماندگاری و آسیب ندیدن ناخن ها بهتر است نکات ایمنی مختلفی را در نظر بگیرید و تا حد امکان آن ها را انجام دهید.
• بعد از کاشت سعی کنید با اجسام آلوده تماس نداشته باشید.
• برای کار با مواد شیمیایی و حلال حتما از دستکش استفاده کنید.
• رفتن به استخر و حوضچه های عمومی را محدود کنید زیرا مراجعه به این مکان ها احتمال مبتلا شدن به بیماری های قارچی را افزایش می دهد.
• برای جلوگیری از آسیب دیدن ناخن های کاشته شده، در زمان کار های روزمره مانند ظرف شستن سعی کنید از دستکش استفاده کنید.
• از ناخن های خود مراقبت بیشتری انجام دهید تا ضربه ای به آن ها وارد نشود.
عوارض احتمالی کاشت ناخن
هر روش زیباسازی ممکن است عوارضی را در پی داشته باشد که باید قبل از تصمیم گیری برای انجام آن، با عوارض احتمالی آشنایی مختصری داشته باشید. از مهم ترین این عوارض می توان به موارد زیر اشاره کرد.
احتمال جدا شدن ناخن از بستر
زمانی که عمل کاشت روی ناخن طبیعی انجام می شود، چسب های بسیار قوی بین ناخن طبیعی و ناخن مصنوعی قرار داده می شود و اگر افراد نکات ایمنی را در استفاده از ناخن کاشت شده رعایت نکنند، ممکن است مشکلات جدی برای آن ها به وجود آید. به طور مثال اگر از ناخن های کاشته شده استفاده ی نادرست شود و از آن ها برای باز کردن در قوطی استفاده شود، ممکن است ناخن از بستر خود جدا شود.
بالا رفتن احتمال مبتلا شدن به اگزما
موادی که برای کاشت ناخن استفاده می شود، می تواند احتمال مبتلا شدن شدن به اگزما را افزایش دهد. این اگزما بیشتر در نوک انگشتان دیده می شود و البته می تواند در صورت تماس با لب و چشم، به آن ها نیز سرایت کند. نشانه های مبتلا شدن به اگزما، خارش، قرمزی پوست و ... می باشد.
احتمال ابتلا به قارچ ناخن
در برخی از موارد بعد از کاشت، ناخن افراد به رنگ زرد ، سبز و یا قهوه ای در می آید. در این صورت باید بدانید که ناخن شما مبتلا به قارچ شده است و باید به سرعت درمان آن را انجام دهید.
نظرات